Ides Informatie
Wij zijn te vinden bij de Nieuwe Kruidmolenweg 1A te Vlissingen Twijfel niet om ons te bellen op 06-10854636, of mail ons Onze deuren zijn in 2009 opengegaan Bij ons geldt altijd dat de klanttevreden de deur uit gaat

Wij knappen autos op.

Wij zijn een jonge onderneming, die zich specialiseert in het herstellen van de opgelopen autoschade. Het bedrijf is opgericht in 2009 door Irfan Pacariz. Voordat het bedrijf is gestart, is ruim twintig jaar ervaring opgedaan. Hierdoor zijn we een bedrijf dat staat voor het snel uitvoeren van de opgelegde taken, maar ook een bedrijf dat staat voor service en ook kwaliteit.

Efficiëntie, flexibiliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Voor alle soorten autoschade kunt u bij ons terecht. Van deuken tot lakschade, we herstellen alle opgelopen schade aan uw auto en helpen u dus snel weer op de weg te komen. Ook kunt u bij ons uw auto tegen roest laten beschermen.

Neem dus gerust contact met ons op op te vragen over de mogelijkheden die wij bieden. Wij taxeren altijd vrijblijvend eerst de autoschade, zodat u weet hoeveel het herstellen van de schade u in totaal kosten gaat.

Daag ons dus nu uit!